Limba Romana

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
Conferință de presă 4 iulie 2010

Conferință de presă 4 iulie 2010

Astăzi a avut loc Conferinţa de presă de la ora 12:00 în prezenţa organizatorilor şi a echipei filmului "Despre alte mame" prezentat în premiera oficială la IPIFF5, a regizoarei a celor două spectacole prezentate în deschiderea și la gala decernării premiilor IPIFF5 și a autorului filmului "Pânza" premiat în cadrul Competiției Școlilor de Film cu premiul pentru regie, imagine și scenariu.

Conferință de presă 3 iulie 2010

Conferință de presă 3 iulie 2010

Astăzi a avut loc Conferinţa de presă de la ora 12:00 în prezenţa organizatorilor şi a echipelor filmelor "Memoria de Piatră" prezentat în premiera oficială la IPIFF5 și "WebSiteStory"

Voluntarii IPIFF5

Voluntarii IPIFF5

Multumim voluntarilor IPIFF5 pentru munca extraordinară cu care au contribuit la realizarea celei de-a cincea editii a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți - IPIFF5!!! Misiunea Echipei IPIFF5 a fost aceea de a dezvolta trăsăturile de caracter pozitive, abilităţile tehnice şi dorinţa intensă de a-și asuma un coeficient de misiune corespunzător, necesare pentru realizarea maximă a potenţialului fiecărui voluntar în parte. Filosofia echipei de voluntari este cuprinsă în cuvintele CURAJ, CREATIVITATE şi PERSEVERENŢĂ

Concluzii despre festival - Interviu cu Manuela Cernat

Concluzii despre festival - Interviu cu Manuela Cernat

„Acest festival a început puţin şovăielnic, nu-şi găsea steaua polară. Acum a găsit-o şi le urez celor care conduc IPIFF să ţină nordul fix după steaua polară” – Manuela Cernat

În premieră oficială Despre alte mame

În premieră oficială Despre alte mame

Premiera oficială a filmului „Despre alte mame”, cea care a închis ediţia a 5-a a festivalului , a stat sub semnul ghinionului. Producţia independentă a fost premiată recent la Moscova. Pe drumul spre IPIFF, copia pe peliculă a fost fost oprită în vamă, iar realizatorii au fost nevoiţi să proiecteze filmul de pe o copie mai slabă calitativ.

parteneri