Filme de Animație

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
 Liminal Introspect

Liminal Introspect

Un interludiu într-o durată absentă.

20 de Ani de Libertate

20 de Ani de Libertate

20 de ani de libertate este poveste inspirată din propriile experienţe ale realizatorilor, petrecute pe stradă.

Alba - neagra

Alba - neagra

Într-un cârd de ciori negre apare, nu se ştie de unde, o cioară albă. Cârdul este bulversat. Cioara neobişnuită este alungată…. Într-un cârd de ciori albe apare o cioară neagră... Cârdurile se întâlnesc... şi dă-i şi luptă, cu toate armele şi în toate stilurile... pentru cucerirea locului, a câmpului,... a mapamondului. Dar ciorile pot fi de foarte multe culori... şi niciodată nu există delimitarea precisă între alb şi negru. Din amestecul lor iese armonia totală... căci fiinţele trebuie să supravieţuiască, să coexiste paşnic.
 

 

Copacul urban (Urban Tree)

Copacul urban (Urban Tree)

Animaţia “Copacul urban” lansează ideea de replicare la nesfârşit a unui modul unic. Stereotipia universală la nivelul unei industrii în care principiul de funcţionare este rutina. (text: Galeria Posibila)

Încercarea moarte n-are (Trying Will Not Kill You)

Încercarea moarte n-are (Trying Will Not Kill You)

”Încercarea moarte n-are” spune un proverb românesc. Filmul are în centrul său un personaj care, inspirit de o reclamă TV, decide să instaleze pe acoperişul casei sale aparatura electrică folosită pentru a genera energie electrică.

parteneri