Competiția Școlilor de Film

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
13 14 15

13 14 15

Vara în Siberia. Parcursul a câtorva luni scurte, marea, întinderi sumbre de zăpadă şi întunericul deprimant face loc pentru verdeaţă veselă şi lumină moale: o mulţime de lumină moale. Undeva, în mijlocul pustiului, există un grup de case din lemn, legate de lumea din afara doar de un drum noroios. De zi cu zi, acţiunile repetitive forma viata tinerii rusi care locuiesc aici. Tăierea lemnelor, iluminare cuptoarelor, înot în râu, fac comisioane, cu un cal si caruta, mâncând împreună. Limbaj vizual il angajaza pe directorul german Claudius Beutler sa vada ca se potrivesc aici natura arhaica a acestei vieţii rurale, în aer liber. 13, 14, 15 copii subtil stilul de filme mute din primii ani din istoria filmului. Băieţi şi fete care se joaca, toporul taie lemne pentru foc, de conducere cai sălbatici - le vedem pe toate, dar nu aud nimic din ea. Informaţii esenţiale aparent am pierde prin lipsa de sunet înconjurător sunt puse pentru muzica de pian liric, care subliniază natura ciclică a vieţii în zonele rurale din Siberia repetate modele ritmice şi melodii. Munca fizica, mese sănătoase, şi o mulţime de sport. Simplu şi tradiţional aproape de Mama Natura: aceasta este viaţa pură

2ML

2ML

0.5 - daruire 0.5 - experiment 0.5 - aventura 0.5 - complor

African Band

African Band

Tinerii dependenţi de heroina de la “Centrul de Asistenţă Integrată a Adicţiilor Pericle” încearcă să îşi învingă dependenţa şi să dea un sens vieţii prin muzică.

After party

After party

Sâmbătă noapte, în timp ce mergea spre casa, dupa o petrecere, Ioana este lovita de o maşină. Ea se trezeşte în masina lui Dan şi Pavel, care o iau la o plimbare lunga spre spital.

parteneri