Conferință de presă 28 iune 2010

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Astăzi a avut loc conferinţa de deschidere oficială a IPIFF 5 la centrul de presă al festivalului din incinta Tomis Mall.

În prezenţa organizatorilor şi a partenerilor IPIFF, reprezentanţii presei constănţene de la publicaţii precum Adevărul de seară, Cuget liber, VIP, Observatorul de Constanţa sau de la Neptun TV şi Tomis TV au aflat cele mai recente informaţii legate de programul festivalului, locaţiile de desfăşurare sau despre evenimentele surpriză pregatite pentru gala de deschidere.
Pe toată durata festivalului, jurnaliştii sunt aşteptaţi zilnic la conferinţele de presa de la ora 12.00 la care vor participa realizatorii filmelor de lung metraj care au avut gala de prezentare în ziua precedentă.

Producătorul festivalului, Dinu Tănase, a subliniat faptul că IPIFF este singurul festival din România care aduce în prim-plan identitatea si personalitatea producătorului de film, iar această ediţie promovează producţiile cinematografice naţionale ieşite în premieră în perioada iulie 2009 – iulie 2010.
Ca în fiecare an, IPIFF susţine producţiile 100% independente prezentând publicului filmele Website Story şi Despre alte mame. Totodată, liceeni din toată ţara sunt îndemnaţi să participe la concursul A Drop Of Sea cu scurt metraje de un minut până la data de 30 iunie.

Fotografiile la dimensiune mare le puteti descărca de mai jos.

FotoConfPresa28iunie2010(1).zip
 

parteneri