Concurs "A drop of Sea"

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

“A drop of Sea” este o provocare adresată liceenilor din Constanța și din țară, celor care cu pasiune, dăruire și talent au făcut din Festivalul Național de Film Filmmic principalul EVENIMENT al PRIMĂVERII CULTURALE CONSTĂNȚENE.

"A Drop of Sea" este un concurs de filme scurte de un minut care se va desfășura în cadrul festivalului și se va adresa segmentului de varsta 14-18 ani, liceenilor din.

Ajuns la ediția a III-a, în trecut, a cunoscut un deosebit interes din partea elevilor din invatamantul pre-universitar. Proiectul îşi propune stimularea creativităţii artistice în domeniul audiovizual, precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la anumite probleme ale societăţii şi provocarea participanţilor de a găsi soluţii pentru acestea.
În acest an, tema festivalului este “Implică-te! Nu fii indiferent!”.

“A drop of Sea” este organizat de IPIFF5 și este dedicat elevilor de liceu din toată țara. Festivalul reprezintă o modalitate de transmitere a unui mesaj educativ, de la elevi, către elevi, dar și o rampă de lansare pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul cinematografic.

Pentru finaliștii ultimei ediții a concursului "Filmmic", de la liceele din țară, care vor participa cu filmele lor la concursul "A Drop of Sea", IPIFF5 oferă cazare și masă pe toată perioada Festivalului.

Condiții de participare:

1. Durata filmelor trebuie să fie de maximum 1 minut.
2. Trebuie să fie însoțite de o fișă care să conțină datele de identificare ale realizatorului - participant, precum și informațiile despre film (titlu, durată, scenariu, regie, imagine, actori, scurt sinopsis) și o fotografie a realizatorului precum si 3 imagini reprezentative din film.
3. Filmele trebuie să fie înscrise în competiție la adresa ioana@ipiff.ro (prin trimiterea materialelor de la punctul 2.) până la data 30 iunie.
4. Filmele trebuie trimise pe DVD la adresa Dem. I. Dobrescu nr. 4 - 6, Et. 3, Camera 44, Sector 1, Bucuresti, Romania, CP 010026 până la data de 25 iunie 2010 și totodată trimise prin transfer.ro în format FLV, MPEG-2, sau MPEG-4  până la data de 22 iunie 2010.

parteneri