Concert CÁRI TIBOR

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Muzica Teatrului este un proiect artistic itinerant, independent, inovativ, care promovează muzica originală interpretată live în spectacolul de teatru.
Muzica Teatrului este demonstraţia convingătoare că o idee culturală viabilă, exploatată printr-un management corect şi eficient, îşi găseşte rostul şi calea spre succes în viaţa artistică românească, în pofida tuturor avatarurilor ei. Muzica Teatrului pledează pentru creaţia muzicală originală interpretată live în spectacolul de teatru. Concertele sunt sustinute in colaborare cu muzicieni invitati, instrumentisti, actori si backing vocal.
Muzica teatrului interpretează piese muzicale compuse de Cari Tibor pentru spectacole de teatru. Textele pieselor sunt interpretate in limbile romăna, maghiară, franceză, germană, ebraică, engleză.

Pluriiingvismul proiectului, laolaltă cu amplitudinea arealului muzical, care reuneşte genuri diverse, de la clasic la hip hop, de la blues şi rock, la cafe concert, constituie prima cheie a excepţionalului succesul de public de care concertele s-au bucurat fără excepţie, la spectatori de cele mai diferite vărste si gusturi estetice.

Concertele sunt concepute in aşa fel încăt să poate fi adaptate la orice fel de spaţiu, clasic sau convenţional, inclusiv stradal.

Simona Popovici-Donici

Mai multe detalii pe www.caritibor.ro
 

http://www.trilulilu.ro/caritibor/350c62681d8212

parteneri