Concursul de coproducție de film ArtOfMagic

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

 

IPIFF5 împreună cu ArtOfMagic organizează un concurs - ofertă de coproducție - pentru un film de lung metraj în format DIGITAL 2K.

ÎNSCRIE-TE- și poți beneficia de ECHIPAMENTE ȘI SERVICII ÎN VALOARE DE 100.000 EURO!

TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE : 15 IULIE 2010

Organizatorii ofertei de co-producţie pentru Film Independent – Art of Magic, ediţia 2010, sunt: UPFAR şi Art of Magic (Unicorn Communication),

Pot participa la prezenta ofertă de co-producţie, Studiouri de Producţie din România şi străinătate, care au ca obiect de activitate producţia de film şi fac dovada realizării a cel puţin un proiect cinematografic (film artistic, documentar, videoclip muzical etc.).

Pentru a participa la competiţie, fiecare Studio de Producţie va trebui să se înscrie în site-ul www.IPIFF.ro, secţiunea Concursul „Art of Magic”, şi să pună la dispoziţia organizatorilor o prezentare a companiei şi un portofoliu de proiecte realizate sau în curs de realizare.

Până la data de 15 iulie 2010, studiourile participante vor trebui să pună la dispoziţia organizatorilor, un proiect de film de lung metraj pentru care se solicită co-producţia.

Studioul câştigător va fi anunţat până la data de 30 iulie 2010, anunţ ce va fi postat pe site-ul www.IPIFF.ro.

Ulterior, Studioul de Producţie declarat câştigător va semna contractul de co-producţie cu Art of Magic (Unicorn Communication), şi va finalliza, pe parcursul anului 2010 – 2011, producţia filmului.

Oferta Art of Magic (Unicorn Communication)pentru Studioul de Producţie de Film ce va fi desemnat câştigătorul competiţiei, constă în servicii de producţie – postproducţie.

Premiul va fi pus la dispoziţia Studioului câştigător după semnarea contractului de co-producţie, contract ce va fi semnat ulterior anunţării Studioului de Producţie câştigător.

Studioul de Producţie desemnat câştigător are obligaţia realizării proiectului propus, în condiţiile agreate prin Contractul de co-producţie cu Art of Magic (Unicorn Communication), care va fi semnat în termen de maximum 30 (treizeci) zile de la decernarea premiului.

Condiţiile clare de co-producţie vor fi stabilite în Contractul de co-producţie cu Art of Magic (Unicorn Communication).

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Pentru a putea participa la Competiția de Proiecte Art Of Magic - IPIFF editia 2010 este necesar sa completati corect și integral toate sectiunile de mai jos. Atentie! Orice informatie eronata poate duce la descalificarea participantului.

 

NUME

PRENUME

EMAIL

COMPANIE

ADRESA

DATE DE IDENTIFICARE

CUI

ACTIONARI

CAPITAL

CIFRA DE AFACERI 2009

TARA DE ORIGINE

 

 

Va rugam sa scrieti o scurta prezentare a companiei dvs.

Va rugam sa selectati portofoliul de productie detaliat al companiei dvs.

PORTOFOLIU (links sau atasamente)

Va rugam sa selectati un fisier video reprezentativ pentru activitatea dvs (daca exista).

Nota: Fisierul trebuie sa nu depaseasca 500 MB si sa fie intr-un fomat (codec) accesibil.

Va rugam folositi transfer.ro sau orice alt sistem de trimitere de fisiere mari

Pentru trimitere materiale si pentru informatii suplimentare:

studio.contest@ipiff.ro

Regulamentul complet îl puteți descărca de mai jos:

REGULAMENT CONCURS ArtOfMagic

parteneri