IPIFF5 se apropie de start!

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

IPIFF5 se apropie de start!

București 24 Iunie 2010

 

Între 30 iunie - 4 iulie 2010va avea loc la Constanța și Mamaia ediţia a cincea a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți – IPIFF5.

 

Timp de cinci zile profesioniști, stundenți și cinefili deopotrivă se vor bucura de filme, premii, un training internațional de producție, un concurs– ofertă de coproducție de film de lung metraj digital, în valoare de 100.000 Euro în servicii, workshopuriși evenimente speciale.

 

Organizator al Festivalului este Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Patronatul Societăţilor Producătoare din Cinematografie şi Televiziune – UPFAR/PSPCT în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Fundația Fantasio, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

 

Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți – IPIFF5 este un eveniment internaţional anual care are ca obiectiv principal promovarea filmului românesc, a identității și personalității producătorului de film, singurul din România care prezintă publicului întreaga producție naționalăde filme ieșite în premieră în perioada iulie 2009 – iulie 2010,

 

Luni 28 iunie 2010, orele 12:00 la CITYPLEX Constanța, în incinta TOMIS Mall, va avea loc prima CONFERINȚĂ DE PRESĂ presă IPIFF5.

 

Cu această ocazie veți putea afla cele mai recente informații despre IPIFF5, programul festivalului, locațiile de desfășurare și unele informații despre evenimentele surpriză pregătite pentru ediția a cincea a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți.

 

Date fiind unele probleme tehnice de incompatibilitate a sitului cu unele browsere, am fost informați că materialele pentru presă postate pe situl www.ipiff.ro nu au putut fi accesate, motiv pentru care dorim să anunțăm atât prelungirea termenului limită de trimite a materialelor necesare pentru acreditare pânăla data de 26 iunie 2010, precum și, cu speranța căle veți primi în timp util, infomațiile referitoare la acreditările de presă IPIFF5 după cum urmează:

 

Acreditările de presă pentru Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți vor putea fi obținute numai în avans, pânăla data de 30 iunie 2010 inclusiv, în prima zi a festivalului, de la Centrul de Presă IPIFF amplasat la Cityplex TOMIS Mall Constanța, între orele 10-14.

 

Acreditarea de presă permite accesul la toate filmele din Festival, dar numai pe baza acreditării care asigură rezervarea unui loc în sală la filmul respectiv, la conferințele de presă, în culisele Festivalului pentru a intervieva invitații, precum și la celelalte evenimente organizate sub egida IPIFF.

 

Acreditarea este nominală și netransmisibilă, accesul ziariștilor neacreditați la evenimentele festivalului nefiind permis. Purtarea ecusonului de acreditare este necesară la toate aceste manifestări. Purtarea ecusonului de acreditare de către o altă persoană decât cea acreditată atrage după sine confiscarea de către organizatori a ecusonului și anularea acreditării.

 

Pentru obtinerea acreditării este necesar să trimiteți până la data de sâmbătă  26 iunie 2010 - pentru ziariștii din Bucuresti și până la data de 28 iunie 2008 - pentru ziariștii din Constanța o cerere de acreditare - formularul de acreditare completat, pe adresa ioana@ipiff.ro( Iulia Ioana Huiduc) sau la nr.de fax +4/021/ 310.09.04.

 

Formularul de acreditare îl găsiți atașat în mail sau pe site-ul festivalului, www.ipiff.ro.

 

Formularul de acreditare trebuie să fie însoțit si de o fotografie a jurnalistului care solicită cererea de acreditare. Fotografia trebuie să fie de asemenea trimisă pe adresa ioana@ipiff.ro.

 

Nu este permisă acreditarea a două persoane de la aceeași publicație (reporter și fotograf).

 

Acreditarea va fi nominală și va conține fotografia persoanei acreditate. Este posibil ca deținătorul ei să fie solicitat în diferite situații să prezinte și un act de identitate. Această măsură este necesară pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a Festivalului.

 

Toate informațiile suplimentare necesare și formularele le puteți găsi pe www.ipiff.ro

 

Primele două comunicate de presă anterioare (care nu au putut fi accesate pe site), precum și formularul de acreditare le găsiți in Kitul de presă IPIFF5 atașat acestui comunicat.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm!

 

Până în prezent partenerii media ai IPIFF5 sunt:

Parteneri promovare media: România Liberă, Formula AS, Oblique TV, Șapte Seri, Revista VIP, Radio România, KISS FM, Telegraf, NTV,  Monden.Info, filmetari.com, constantablog.net

 

Parteneri presă: Adevărul, Jurnalul Național, Evenimentul Zilei, Gândul, Cotidianul, Gardianul.

 

IPIFF5 este un eveniment recomandat de Cinemagia.

 

Iulia Ioana Huiduc

Producător Executiv IPIFF5

0742064924

ioana@ipiff.ro

www.ipiff.ro

 

KitPesăIPIFF5(1)

parteneri