Un an de film românesc...

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Bine ați venit pe siteul ediției a 5-a a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți - IPIFF. Anul acesta cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți – IPIFF5 se va desfășura la Constanța și Mamaia între 30 iunie - 4 iulie 2010, în locațiile deja consacrate Tomis Mall Citiplex, Arenele Thomis, Cazino Mamaia "La Fântâni" și alte locații surpriză..
 

Timp de cinci zile profesioniști și cinefili deopotrivă se vor bucura de filme, premii, ateliere, un training internațional de producție și evenimente speciale.

Organizator al Festivalului este Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Patronatul Societăţilor Producătoare din Cinematografie şi Televiziune – UPFAR PSPCT în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Fundația Fantasio, cu sprijunul Centrului Național al Cinematografiei.

IPIFF5, singurul  festival de acest gen din România, este organizat de către Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România / Patronatul Societăților Producătoare din Cinematografie și Televiziune, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Fundația Fantasio, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Festivalul aduce împreună profesioniști din lumea filmului, studenți și public cinefil.

Înainte de festival producători de film independenți, români și străini,  școli de film și case de producție din Europa sunt invitați să se înscrie în competițiile și concursurile propuse de IPIFF în fiecare an: Competiția Producătorilor de Film, Competiția Școlilor de film,  Concursul ArtOfMagic, concursul de postere, Trainingul Vision Picutire U.K. cu tema "producătorul executiv"  și concursul de filme de un minut "A Drop of Sea". Producătorii români și jurii specializate vor selecta cele mai bune producții care vor fi premiate în cadrul Festivalului.

Pentru a aplica la IPIFF5 vă rugăm consultați Regulamentul.

parteneri