Cinema Cityplex Tomis

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli, situat în complexul Tomis Mall, în plin centrul Constanţei. Ne propunem să oferim spectatorilor şansa de a vedea cele mai noi şi mai importante premiere cinematografice, să satisfacem cele mai diverse gusturi.
Sunetul Dolby Digital şi imaginea de o înaltă claritate vin în întampinarea dorinţelor celor mai exigenţi spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare într-un decor modern şi elegant. Cityplex Tomis<br />
Constanța

Nu lipseşte nici oferta de popcorn, băuturi răcoritoare şi dulciuri! Vă oferim şansa de a cumpăra aceste produse de la barul special amenajat în hol, unde puteţi beneficia de diverse oferte.
Ofertele nostre speciale cuprind reduceri de preţ la biletele pentru elevi şi studenţi, zile cu reduceri pentru doamne si domnişoare, programul Orange Wednesday, promoţii la produse oferite de mărci cunoscute.
Mai mult, suntem convinşi că programele speciale pentru copii, pe care le vom desfăşura în lunile ce vor urma, vor produce o mare bucurie, deopotrivă copiilor şi părinţilor.
Suntem o echipă tânără şi creativă, dornică să inoveze şi să vă surprindă, iar cea mai mare dorinţă a noastră este aceea de a vă implica în proiectele noastre, de a va face să ne consideraţi o părticică din viaţa voastră.

parteneri