Invitatie la gala de decernare a premiilor IPIFF5

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Când ecranul este inundat de splash-uri de culoare și dialog savuros, când suflete de toate felurile, fie ele cinematografice sau doar pur matematice întăresc rândurile înaintea producțiilor românești, când premierele adună între aceeași pereți creatori și public, timpul se scurge fără să mai dea de veste.
Dacă vă amintiți că de curând vă invitam la Teatrul Național Constanța la Gala de Deschidere, s-ar putea să aveți impresia că nu s-au scurs mai mult de câteva secunde de atunci. Realitatea însă, mereu tranșantă, ne amintește că mâine, 3 iulie, este Gala de Închidere și că trebuie să vă invităm din nou, în cadrul aceluiași teatru, începând cu ora 19.00, la ceremonia de final IPIFF 5.
S-ar putea să aveți un deja-vu, dar spectacolul din deschiderea acestei gale, “Dar cu Pianistul cine Dansează?”, nu va fi cu nimic mai prejos decât primul. O incursiune în teatrul ‘dansant’, regizată tot de Tunde Baczo, un tur de forță impresionant a trei oameni, doi actori și un muzician, Cari Tibor (prezenț și pe fundalul spot-ului IPIFF 5). Timp de 50 de minute Cari Tibor va interpreta live partitura spectacolului în calitate de compozitor și de actor interpret, în timp ce Alin State și Tunde Baczo vor interpreta prin dans partiturile originale semnate de acesta.
Și dacă asta nu este de ajuns, Decernarea Premiilor IPIFF 2010 va putea fi urmărită live pe situl www.ipiff.ro începând cu ora 20:30.

Vă așteptăm alături de noi începând cu ora 19:00 la Teatrul Fantasio (Teatrul Național Constanța)!

Diana Țățârcă
 

parteneri