Afis IPIFF 2008

Acreditari de presa

Acreditarile de presa pentru Festivalul International al Producatorilor de Film Independenti vor putea fi obtinute numai in avans, de la biroul de presa din Bucuresti al Festivalului (sediul UPFAR Str. Dem. I. Dobrescu etaj 3 - sediul CNC) pana la data de 10 iulie 2008 si in perioada 10 iulie - 14 iulie, pana in prima zi a festivalului, de la Centrul de Prea IPIFF amplasat la Arenele Tomis din Constanta, intre orele 10-14.

Acreditarea de presa permite accesul la toate filmele din Festival, dar numai pe baza acreditarii care asigura rezervarea unui loc in sala la filmul respectiv, la conferintele de presa, in culisele Festivalului pentru a intervieva invitatii, precum si la celelalte evenimente organizate sub egida IPIFF.

Acreditarea este nominala si netransmisibila, accesul ziaristilor neacreditati la evenimentele festivalului nefiind permis. Purtarea ecusonului de acreditare este necesara la toate aceste manifestari. Purtarea ecusonului de acreditare de catre o alta persoana decat cea acreditata atrage dupa sine confiscarea de catre organizatori a ecusonului si anularea acreditarii.

Pentru obtinerea acreditarii este necesar sa trimiteti pana la data de marti 1 iulie 2008 - pentru ziaristii din Bucuresti si pana la data de 12 iulie 2008 - pentru ziaristii din Constanta o cerere de acreditare - formularul de acreditare completat, pe adresa office@ipiff.ro (Irina Chender) sau la nr.de fax +4/021/ 310.09.04. Formularul de acreditare il gasiti atasat in mail sau pe site-ul festivalului, www.ipiff.ro.

Formularul de acreditare trebuie sa fie insotit si de o fotografie a jurnalistului care solicita cererea de acreditare. Fotografia trebuie sa fie de asemenea trimisa pe adresa office@ipiff.ro.

Nu este permisa acreditarea a doua persoane de la aceeasi publicatie (reporter si fotograf).

Acreditarea va fi nominala si va contine fotografia persoanei acreditate. Este posibil ca detinatorul ei sa fie solicitat in diferite situatii sa prezinte si un act de identitate. Aceasta masura este necesara pentru a asigura desfasurarea in bune conditii a Festivalului.

Pentru orice informatii suplimentare puteti suna la tel. 021/ 310.09.04 sau 0723.486.333 (persoana de contact Emi Lazarescu).

AtaşamentMărime
formular_de_acreditare.doc48.5 KB