Afis IPIFF 2008

Info

Sunt un plaisirist - image

Sunt un plaisirist

Interviu cu ALEXANDRU TOCILESCU

Alexandru Tocilescu este poate cel mai mare regizor de teatru din România. Cu o lungă listă de piese de teatru în palmares şi realizatorul emisiunii despre filme de pe TVR1, Filme şoc şi filme şic, domnul Tocilescu uimeşte cu fiecare nouă punere în scenă şi cu fiecare apariţie: uimitor, boem, evident marcat de o puternică dragoste pentru viaţă.

 

Modificare de ultima ora (13.07.2007)

Filmul Îngerul necesar (România 2007, r. Gheorghe Preda) a fost reprogramat in aceasta seara incepand cu ora 22,00 la Tearul de vara, intr-un spectacol de Gala cu participarea regizorului, Gheorghe Preda, producatorului Mihai Orasanu si a unuia din actorii principali, Constantin Florescu.

 

Scoli de Film

Scoli de film

UNATC (Romania)

1.Examen Paul Negoescu România

2.Casa de piatra - Paul Manolescu

3.Carne - Miruna Boruzescu

4.Întâlnire de gradul III - Stanca Radu

 

IPIFF 2007 se pregateste de start!

Dupa succesul inregistrat anul trecut la IPIFF 2006, cea de-a doua editie a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti - IPIFF 2007 se apropie de start. Daca anul trecut Festivalul s-a desfasurat la Constanta in septembrie, organizatorul lui, Consiliul Judetean Constanta si producatorul Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania - UPFAR, s-au gandit ca incepand cu editia din acest an el sa se „grabeasca” putin si sa vina in intampinarea spectatorilor care se afla in vacanta pe litoral.

Emite conţinut