Poveste de dragoste

Sinopsis

De la regizorul #Selfie, cel mai de succes film românesc al anului 2014, vine în iarna aceasta pe ecrane “Poveste de dragoste”, un film cu Dragoș Bucur șiRaluca Aprodu în rolurile principale.

În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Producator: Zazu Film

Distribuitor roman: Zazu Film

Regizor: Cristina Iacob

Cu: Dragos Bucur, Raluca Aprodu, Alexandru Darie

Gen: Romantic

Durata: 97 min.

 

 

Poveste de dragoste (Cristina Iacob)

“Poveste de dragoste este un film atemporal, el va rezona cu toate generațiile, indiferent de anul în care îl vor vedea. Acum am considerat că este momentul cel mai bun pentru a-l dărui publicului.

Eu cred ca nu exista iubire perfectă și nici relație perfectă. Sunt zile când ne trezim morocănoși și zile cand zburdăm de fericire. Sunt momente de îndoială, provocări care n-ar trebui să destrame o iubire sinceră. Aceste provocări ar trebui să întărească o relație. Cred ca ar trebui să mai lăsăm de la noi, să învățăm să comunicam sincer și să luptăm pentru dragoste. Despre asta este vorba în film.

Este un film care va mângâia suflete și care va trezi o stare extrem de bună în spectatori. Acest film este o bucată din mine pe care vreau să o dăruiesc tuturor celor care vor vedea filmul. “ Cristina Iacob (regizor).

 

Brașovul nu a fost nicicând mai romantic, iar Dragoș Bucur mai cu plete. O poveste de dragoste cu iz de Crăciun și cu note de nostalgie în legătură cu frumusețile României, filmul regizat de către Cristina Iacob (#Selfie), are câteva atuuri și anume carisma și talentul lui Dragoș Bucur și imaginile Brașovului înzăpezit care îți aduc aminte de poezia filmelor lui Woody Allen.

(http://filme-carti.ro/filme/poveste-de-dragoste-2015-53380/)