Alt Love Building

Sinopis

Dupa succesul inregistrat cu prima parte, portile taberei de reparare a relatiilor se redeschid pentru noi terapii de cuplu... si nu numai! Alt Love Building continua povestea taberei in care se repara relatii de cuplu. Sase luni mai tarziu fata de actiunea din primul film, a doua editie a taberei reuneste aceiasi trei traineri, cupluri noi, in cautarea solutiilor pentru problemele cu care se confrunta in relatie si o parte dintre cuplurile din Love Building. Unele lucruri s-au schimbat, insa atata timp cat exista relatii destramate, povestea merge mai departe... Actiunea din Alt Love Building se intampla la munte, in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion.

Producător: ActorieDeFilm.ro

Distribuitor român: Freeman Entertainment

Regizor: Iulia Rugina

Cu: Dragos Bucur, Dorian Boguta, Alexandru Papadopol

Gen: Comedie, Romantic

Durata: 115 min.

 

Alt Love Building(r. Iulia Rugina, 115 min)

“Seria de filme Love Building este un produs de succes pentru ca reprezinta rezultatul stradaniilor unor oameni profund pasionati de cinema... Beneficiile noastre morale au fost uriase... Avem mindria de a fi adus oamenii in sala de cinema sa vada comedie de calitate si de a transforma scoala noastra de actorie intr-o casa de productie respectabila...

De asemenea am fost avantajati si ca actori, atit noi, cit si studentii nostri actori care sint sigur ca au invatat cite ceva pe platoul de filmare. Sincer... bani nu am cistigat, dar nici nu am pierdut. Ce pot spune cu siguranta este ca am cistigat  increderea si certitudinea ca se pot face filme bune cu bani putini.

Am fost onorati de colaborarea cu Vivi Dragan, unul dintre cei mai mari directori de imagine din Romania si am ramas prieteni "pe viata" cu Iulia Rugina, regizoarea filmelor. 

Eu ca actor voi spune ca Love Building si Alt Love Buiding mi-au oferit rolul perfect la momentul potrivit si ii voi fi mereu dator prietenului Dragos Bucur pentru ca a dus greul filmarilor, menajindu-ne de multe ori pe noi ceilalti.” (Alexandru Papadopol, actor si producator)

 

[...] In “Alt Love Building [...] veţi putea urmări un altfel de film despre iubire, nu neapărat în formele ei cele mai siropoase, cele mai sănătoase, cele mai plăcute, dar reale.
Pentru că “Alt Love Building” nu este ficţiune sau îndulcire a realităţii, este însăşi realitatea, necosmetizată, neprefăcută, care doare de cele mai multe ori. Dar care şi bucură şi îţi dă puterea să trăieşti, să iubeşti, să speri.

(http://www.ileanaandrei.ro/alt-love-building/)