TOTI COPII DOMNULUI

Producator: ARTIS FILM ROMÂNIA

Regia: Adrian Popovici

Cu: Emergian Cazac,Michael Ironside, Aliona Turcanu, Paolo Seganti

Gen film: Dramă

Rating:

Premiera in Romania 19.10.2012

 

Sinopsis TOTI COPII DOMNULUI

Alina şi soţul ei Peter, şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Păvălaş îi aminteşte de fiul pierdut.

Irina a fugit din Italia şi s-a întors pentru a-şi găsi copilul. Se întâlneşte cu prietena ei, Tatiana, şi împreună pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaş. Cele doua femei trec prin multe întâmplări nefericite.

Din păcate, Bruno, proxenetul, o găseşte pe Irina; Şi este de datoria lui să îi dea o lecţie “curvei”. Bruno are o părere foarte bună despre el... în fond, el nu le tratează aşa cum o fac alţi proxeneti. Ȋi oferă Irinei un răgaz de trei zile, pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiti în ea. Bruno îi dă un ultimatum: Banii sau copilul, în caz contrar va vinde copilul pe piaţa neagră, loc unde are destule conexiuni.

Irina este îngrozită. Ea încearcă să-l ţină departe de copilul ei şi în acelaşi timp încearcă să găsească o soluţie pentru Păvălaş. Dar tragedia s-a întâmplat. Irina moare în braţele fiului ei. A avut doar şapte zile la dispoziţie pentru a repara totul şi a-i dovedi fiului ei că dragostea ei pentru el nu va muri niciodată. Nu a vrut să îl părăsească....a fost forţată să facă acest lucru. Dar acum totul este tardiv.

Oare sunt toţi, copiii Domnului? Este oare povestea ficţiune sau realitate?

 

Distributia

Michael Ironside Michael Ironside Peter
Paolo Seganti Paolo Seganti Bruno
Vas Blackwood Vas Blackwood Mark
  Aliona Turcanu Alina
  Emergian Cazac Păvălaş
  Mihaela Strambeanu directoarea şcolii
  Feghea Anatol Durbala
  Tatiana Rodica Oanta