Gala premiilor IPIFF 2011

Gala de decernare a premiilor IPIFF6 se desfășoară sâmbătă 17 decembrie 2011 și va avea loc începând cu ora 17.30, la Cinema Studio. Producători, regizori, actori alături de jurnalişti şi cinefili sunt aşteptaţi la GALA DE DECERNARE A PREMIILOR IPIFF 2011, Ediția a-VI-a și la o SERATĂ ANIVERSARĂ dedicată UNIUNII CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA .

Anul acesta “PRODUCĂTORII INDEPENDENȚI ONOREAZĂ SENIORII FILMULUI ROMÂNESC“.

La ora 17:30 se va păstra un moment de reculegere în memoria președintelui Uniunii Cineaștilor din România - Acad. Mihnea Gheorghiu.  Uniunii Cineaștilor din România i se va decerna premiul de excelență al Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți - ediția a-VI-a.
Premiul de excelență va fi înmânat profesorului Constantin Pivniceru - Vicepreședinte UCIN de către producătorul - regizor Tudor Giurgiu.

În cea de-a doua parte a evenimentului, corul de copii și tineret Symbol, sub bagheta dirijorului Jean Lupu va susține un concert de colinde în spiritul sărbătorilor de iarnă care, anul acesta, încep cu IPIFF6.

Un alt moment important al evenimentului va fi acela al înmânării diplomelor de excelență și premiilor acordate seniorilor octogenari ai filmului românesc prin care producătorii independenți doresc să își arate prețuirea onorându-i astfel pe seniorii cinematografiei române.

În ultima parte a serii, IPIFF are onoarea să îi invite pe participanți la o SERATĂ ANIVERSARĂ dedicată UNIUNII CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA.

În tot acest timp în holul și în foaierul Cinematografului Studio vor putea fi admirate fotografiile ce ilustrează primele cinci ediții ale Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți precum și un film documentar despre ultimii 20 ani de activitate a Uniunii Cineaștilor din România.

Cineaştii şi cinefilii vor avea un program încărcat și se vor putea bucura de creațiile de valoare ale ultimului an precum și de alte suprize.

Gala de decernare a premiilor IPIFF 2011 - Ediția a - VI -a poate fi urmărită în direct LIVE pe situl www.ipiff.ro începând cu ora 17:30.