Concurs Afișe IPIFF 2011

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Concursul se adresează tinerilor interesați de design grafic.

Trebuie să realizezi un afiș pentru imaginea Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți din 2011, folosind orice tehnică dorești. Lucrarea ta trebuie să reflecte tema concursului – afiș pentru editia 6-. Simte-te liber de a interpreta tema oricum dorești.

Lucrarea ta trebuie să se încadreze în dimensiunea standard 700mm × 1000mm.

Afișul trebuie să aibă loc pentru sau să conțină mascota IPIFF (inserată acum pe toate materialele vizuale IPIFF și pe care o găsești atașată în josul paginii).

Inscrierea este simplă. Trimite lucrarea electronic prin transfer.ro la adresa ioana@ipiff.ro până la data de 1 octombrie 2010, inainte de miezul nopții sau pe adresa UPFAR – PSPCT, Str. Dem. I Dobrescu 4-6, cod 010026, sector 1, Bucuresti, Romania, 1 octombrie data poștei.

Poți folosi formatul .TIFF, la dimensiunea reală, rezoluție 300dpi, dar în cazul în care ajungi în etapa finală ți se va cere să trimiți proiectul și în format PDF și InDesign pentru a se putea imprima la rezolutie înaltă.

Fișierul trebuie să fie însoțit și de un document care să indice numele, adresa, numărul de telefon, data nașterii și adresa ta de e-mail.

Un juriu independent va selecta, până la data de 1 februarie 2011, 15 finaliști care vor apărea în cadrul unei expoziții în timpul ediției a 6a a festivalului ce va avea loc în anul 2011. De asemenea publicul larg va avea posibilitatea să voteze online, vizionând expozitia online. Votarea finală va ține cont 50% de votul public si 50% de votul specializat.

Juriul va include reprezentanți ai festivalului și experti în design grafic și comunicare. Numele membrilor juriului va fi publicat pe site-ul IPIFF.

Câștigătorul va fi anunțat pe mail în cel mult o lună de la terminarea jurizării, cel târziu în luna februarie 2011. Acesta va fi premiat printr-o invitație pentru 2 persoane full pass, la Ediția a 6a a IPIFF, urmând să li se asigura cazarea și masa pe toată perioada festivalului IPIFF6.

Lucrarea câștigătoare va deveni afișul oficial pentru IPIFF 2011 și câștigătorul va putea concura la postul de Graphic Designer al ediției a 6a a Festivalului IPIFF.

Toate lucrările trimise vor fi expuse online pe site-ul IPIFF.

Regulament Concurs Afișe

parteneri