Scurt Metraje de Ficțiune

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
Betisoare Rock n’ Roll (Deaf Rock n’ Roll)

Betisoare Rock n’ Roll (Deaf Rock n’ Roll)

O femeie surda incearca sa reia legatura cu fiul ei, o vedeta rock, dupa ce l-a abandonat acum 35 de ani. In timp ce merge catre concert, ea trebuie sa isi invinga temerile si o lume care nu o intelege.

Colivia

Colivia

Povestea este despre Alex, un puşti care găseşte un porumbel bolnav în stradă şi îl duce acasă unde întâmpină rezistenţa vehementă a tatălui. După o luptă surdă, porumbelul îşi găseşte un loc pe balcon, dar Alex vrea acum şi o colivie.

Din partea casei

Din partea casei

Iulie 2009, Bucureşti, România. Nelu este un acordeonist de origine rroma care cânta zilnic prin tramvaiele capitalei. Uneori pe gratis.

Icre Negre (Caviar)

Icre Negre (Caviar)

Robert, în vârstă de 35 de ani, şi fiica lui, Ioana, de 7 ani, pornesc în dimineaţa din Ajunul Craciunului din Tulcea către Bucureşti. Robert trebuie să ducă doamnei Zina, o femei înstărită, conducătoare a unei agenţii de modeling, un borcan cu caviar. Bărbatuldin asta se întreţine, iar acum a decis să-şi ducă fiica în vizită în capitală ţării...

parteneri