Concursul A Drop of Sea

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
A piece of chalk

A piece of chalk

Un filmuleţ eco pentru nevoia de schimbare a mentalităţilor.

Complicat de simplu

Complicat de simplu

Cum te simți când totul se năruie în jurul tău? Când iluziile se târăsc și țipă jalnic după un surâs cald? Sunt sentimente care te năucesc, fantasme ale tristeții care îți macină existența... Iar tu ești singur.

Cu ochii larg deschisi

Fiecare dintre povestile pe care le stim au varsta lor, le-am citit, le-am spus pe toate, atunci la timpul potrivit si ele ne-au schimbat – ne-au aratat calea – caci mai intai a trebuit sa invatam ca binele invinge intodeauna, pentru ca mai tarziu sa aflam din romanele moderene ca nu este decat un ideal... Timpul a trecut si a venit momentul sa spunem, sa auzim, sa aflam povesti care se spun in soapta, actorii principali, vrand sa ramana cat mai ascunsi in praful de creta, insa scut metrajul „Cu ochii larg deschisi” isi propune sa rupa tacerea si fara perdea sa povesteasca despre Matei, un tanar talentat la desen, care cade prada tentatiei drogurilor.Fiecare dintre povestile pe care le stim au varsta lor, le-am citit, le-am spus pe toate, atunci la timpul potrivit si ele ne-au schimbat – ne-au aratat calea – caci mai intai a trebuit sa invatam ca binele invinge intodeauna, pentru ca mai tarziu sa aflam din romanele moderene ca nu este decat un ideal...

Domino effect

Domino effect

Atunci când drogurile ameninţă să-ţi dărâme toate piesele jocului, învaţă să spui nu.

Doza

Doza

Nu te-ai săturat să pasezi celorlalţi problema mediului?

parteneri