Tanti în premieră oficială la IPIFF

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

IPIFF continuă cu o premieră oficială. Lung metrajul lui Şerban Marinescu, Tanti, a fost lansat la Cityplex-ul din Tomis Mall. Preşedintele festivalului, Dinu Tănase, a deschis gala cu un discurs despre competiţia producătorilor. Filmul este o colaborare fructuoasă între două mari personalităţi ale cinematografiei române, Mircea Daneliuc, în calitate de scenarist, şi regizor Şerban Marinescu. 

 

În faţa unei săli pline, producătorul, Mihai Orăşanu, a multumit echipei. Apoi, împreună cu actorii prezenţi, Mircea Silaghi, Edgar Nistor şi Nicodin Ungureanu şi editorul filmului, Nita Chivulescu, a invitat publicul să vizioneze producţia.

Printre invitaţi, au fost prezenţi criticul de film Manuela Cernat, producătorul Dan Chişu, actorii Geo Dobre şi Dorian Boguţă şi animatorul Doru Cernescu.

Dovada că IPIFF este deja un brand consacrat este primirea călduroasă pe care publicul a oferit-o în seara de gală și aplauzele sincere care au umplut sala în timpul difuzării spotului festivalului.

 

Ana Dinescu, Corina Sanda, Vlad Babenco

parteneri