4 Iulie

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
Conferință de presă 4 iulie 2010

Conferință de presă 4 iulie 2010

Astăzi a avut loc Conferinţa de presă de la ora 12:00 în prezenţa organizatorilor şi a echipei filmului "Despre alte mame" prezentat în premiera oficială la IPIFF5, a regizoarei a celor două spectacole prezentate în deschiderea și la gala decernării premiilor IPIFF5 și a autorului filmului "Pânza" premiat în cadrul Competiției Școlilor de Film cu premiul pentru regie, imagine și scenariu.

Concluzii despre festival - Interviu cu Manuela Cernat

Concluzii despre festival - Interviu cu Manuela Cernat

„Acest festival a început puţin şovăielnic, nu-şi găsea steaua polară. Acum a găsit-o şi le urez celor care conduc IPIFF să ţină nordul fix după steaua polară” – Manuela Cernat

În premieră oficială Despre alte mame

În premieră oficială Despre alte mame

Premiera oficială a filmului „Despre alte mame”, cea care a închis ediţia a 5-a a festivalului , a stat sub semnul ghinionului. Producţia independentă a fost premiată recent la Moscova. Pe drumul spre IPIFF, copia pe peliculă a fost fost oprită în vamă, iar realizatorii au fost nevoiţi să proiecteze filmul de pe o copie mai slabă calitativ.

Gala de decernare a premiilor IPIFF5

Gala de decernare a premiilor IPIFF5

Agitaţie mare la Teatrul National Constanţa. Cătiva voluntari în tricourile IPIFF5 stau la intrare şi întâmpină invitaţii. Jurnalişti stau pe lângă covorul roşu. Aşteaptă începutul galei de decernare a premilor celei de-a cincea ediţii a festivalului. Ar trebui să înceapă la ora 19, dar se mai întârzie puţin.

Despre WebSiteStory și filmul indie - Interviu cu Dan Chișu

Despre WebSiteStory și filmul indie - Interviu cu Dan Chișu

"Aveam foarte pregnant în minte, ideea revoltei, strigătul ăsta al copiilor care, modalitatea lor de comunicare fiind internetul, expun o problematică reală ascunsă sub o probelmatică falsă. De fapt este ca un fel de mărturisire, este ca un fel de confesiune, în loc să se ducă la biserică ei se confesează pe net."

parteneri