1 Iulie

  • warning: Creating default object from empty value in /home/ipiff/public_html/2010/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.
O seară de muzică la Gociman

O seară de muzică la Gociman

Încă în priză după premiera oficială a filmului Tanti al lui Şerban Marinescu, invitaţii IPIFF s-au adunat pe peluza restaurantului Gociman. Din nou, li s-a pregătit un moment cu totul special. Compozitorul Cari Tibor a susţinut un concert acompaniat de bateristul Varess Albert şi interpreta Sânziana Tarţa. Muzica special scrisă pentru piese de teatru nu putea fi aleasă mai bine. Melodiile au fost un prilej numai bun de relaxare dupa o zi plină de filme de excpeţie. Iarba puţin umedă care te îndemna să mergi descuţ pe ea şi lacul luminat de lună care se vedea în spatele instrumentelor i-au ajutat pe invitaţi să se deconecteze, să uite de orice şi să se bucure de spectacol.

Editorial

Editorial

FESTIVAL  ORFAN,  CAUTĂ PARTENER SERIOS ŞI SPONSOR GENEROS  !!!

Conferință de presă 1 iulie 2010

Conferință de presă 1 iulie 2010

 Astăzi a avut loc Conferinţa de presă de la ora 12:00 în prezenţa organizatorilor şi a echipei filmului "Mănuşi Roşii" prezentat în premiera oficială la IPIFF5, film care a deshis festivalul. Prezenţi au fost   Radu Gabrea - producător şi regizor, Roxana Buşu - asistent producţie, Florin Gabrea - Scenograf, Melania Oproiu - editor şi bineînţeles Dinu Tănase - producător/director IPIFF. Conferinţa a avut loc la deja tradiţionala oră 12:00, la centrul de presă IPIFF5 - Cityplex, în incintă Tomis Mall Constanţa.

Interviu Mihai Orașanu

Interviu Mihai Orașanu

"Colaborarea cu Serban Marinescu dureaza de mult, de 25 de ani, pe vremea cand el facea primul film de scurt-metraj: eu eram inginer de sunet in Buftea. Ca si producator, am lucrat impreuna la alte 2 filme, “Magnatul” si “Ticalosii”. Fiind mai veche prietenia, ne-am integrat in productie destul de repede." Interviu cu Mihai Orășanu despre IPIFF5 și "Tanti

Felicia înainte de toate

Felicia înainte de toate

Felicia înainte de toate este un debut la puterea a treia. Ozana Oancea (Felicia) debutează ca actriță de film, Răzvan Rădulescu ca regizor, iar Melissa de Raaf ca scenarist și regizor...

parteneri