Afis IPIFF 2008

Proiecţie de gală :  Supravieţuitorul--- vineri 18 iulie - image

Proiecţie de gală : Supravieţuitorul--- vineri 18 iulie

Proiecţie  de gală  Supravieţuitorul  CITYPLEX (1h  57min) sala 2 - orele : 20.30
Supravieţuitorul (2007)

The Survivor
România / România
Durata / Running time 117 min
Andrei Boncea - Filmografie – Producător
2008 – Fire & Ice (r. Pitof)
2007 - California Dreamin' (nesfârşit) (r. Cristian Nemescu)
2007 – Supravieţuitorul (r. Sergiu Nicolaescu)
2007 – Roaming (r. Jiri Vejdelek)
2006 – Margo (r. Ioan Cărmăzan)
2006 – Trei fraţi de belea (r. Theodor Halacu-Nicon)

După război, Comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu / Petr Falc) a făcut ani grei de puşcărie politică. Ieşit din puşcărie, fostul comisar ajunge într-un oraş din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg, o veche cunoştinţă din tinereţe, patronează o variantă "îmbunătăţită" a aşa-numitei rulete ruseşti. Comisarul întâlneşte numeroase alte figuri familiare - atât inamici, cât şi prieteni. Pare chiar că toata lumea interlopă a Bucureştiului anilor 1940 s-a mutat în acest oraş.

The war is over. Out of jail, ex inspector Moldovan arrives in a Centre European town where he meets a person he knows well, the diabolical Goldberg patronizing a sort of modern Russian roulette. He meets a lot of ex- friends and enemies. It seems that all people he knew in the old 1940 Bucharest, the whole interlope world he once had connections with moved in that town.

Regia / Directed by  : Sergiu Nicolaescu
Distribuţia / Cast : Sergiu Nicolaescu, Petr Falc, Ion Dichiseanu, Cristian Moţiu, Ileana Lazariuc, Lucian Viziru, George Mihăiţă, Vladimir Găitan, Jean Constantin, Loredana, Cristian Iacob
Scenariul / Screenplay : Sergiu Nicolaescu, Adina Mutăr
Imaginea / Director of photography : Viorel Sergovici
Muzica / Music : Petru Mărgineanu
Montajul / Editing : Nita Chivulescu
Producător / Producer : Andrei Boncea