Afis IPIFF 2008

Comunicate de presă

Conferinţa de presă de la ora 12 -- Cocoşul decapitat - image

Conferinţa de presă de la ora 12 -- Cocoşul decapitat

Într-o atmosferă destinsă regizorul Radu Gabrea şi producătorul Laszlo Kantor au purtat la Aquarium un dialog cu reprezentanţii presei. S-a discutat despre starea generală a cinematografiei (fie ea americană, europeană sau românească), dar şi despre detalii legate de filmul regizat de Radu Gabrea, prezentat miercuri seara la Teatrul de Vară.

 
IPIFF 2007 şi surprize la Gala de Deschidere - image

IPIFF 2007 şi surprize la Gala de Deschidere

Aseară la Teatrul de vară din Mamaia a avut loc deschiderea celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional al Producătorilot de Film Independenţi – IPIFF 2007.

Gazda serii a fost ca şi anul trecut, actriţa Maia Morgenstern, care a strâns aplauze din partea publicului din momentul în care a intrat pe scenă.

 

IPIFF 2007 se pregateste de start!

Dupa succesul inregistrat anul trecut la IPIFF 2006, cea de-a doua editie a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti - IPIFF 2007 se apropie de start. Daca anul trecut Festivalul s-a desfasurat la Constanta in septembrie, organizatorul lui, Consiliul Judetean Constanta si producatorul Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania - UPFAR, s-au gandit ca incepand cu editia din acest an el sa se „grabeasca” putin si sa vina in intampinarea spectatorilor care se afla in vacanta pe litoral.

 
Emite conţinut